четвъртък, 12 януари 2012 г.

Откриха изчезналата Мирослава .......... мъртва!

 Само преди минути беше съобщена новината, че е открита изчезналата Мирослава от Перник. момичето за съжаление е намерено мъртво, което обаче по никакъв начин не се връзва с внушенията, които бяха вкарани по новините, че не е отвлечена, а просто е избягала от вкъщи. Родната полиция имаше наглостта да тиражира тази версия, за това искам да видя как сега ще обяснят как така това момиче, което уж само е напуснало дома си е било убито. Сега същите тези органи трябва да застанат пред родителите и да кажат как са сбъркали и как изтеклата информация за алкохолизъм и битови проблеми в семейството нямат отношение към случая. Проблемът е обаче, че каквото и да кажат вече нищо не може да върне момичето. Почивай в мир Мирослава, имаше нещастието да се родиш в държава, на която не и пука за децата и! 

5 коментара:

  1. Интересно ми е не как ще се извинят на родителите, а как ще обяснят самоубийството на един от задържаните. Нещо много намирисва работата! Или полицаите са крайно некадърни или се опитват да си заличат следите и нещата да се потулят! Крайно време е тази структура МВР да се реформира, а не само да харчи парите на данъкоплатците. Крайно време е Цветанов да си подаде оставката или бездесъщият Бойко да го махне, но всички знаем, че няма как да стане и нещата ще си останат по старо му, а хората в държавата ще бъдат отвличани и убивани.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами за това и сме на тоя хал, който от където се подаде може да граби, бие, изнасилва и убива гражданите, а те се държат като овце и не предприемат нищо, за да се защитят. Една голяма част от тях изпитват ужас от оръжието и са съгласни да станат жертви, но не и да поемат отговорността за своята безопасност, чрез носенето и употребата на оръжие. Ами такава е съдбата на овците - да ги колят! Не е само това момиче, то е жертва не само на престъпниците, но и на овчето ни общество, където всеки си трае и гледа само себе си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е, съгласен съм, че поведението ни е "овче" и някак заслужаваме всичко, което ни се случва, защото не смее да поемем нещата в свои ръце. Но тя цялата ни народопсихология е "овча" иначе нямаше да търпим да ни грабят и колят цели 700 години през двете робства. Българският дух отдавна е пречупен, малцина са тези, които все още го притежават и продължават да се борят. И тук отново наблягам на това, че нов закон за оръжието трябва да има, тогава престъпниците ще се замислят какво ще правят при положение, че може просто някой да ги гръмне. Трябват много промени, а не бисерите на Бойко как Цецко трябвало да купи пържоли на кучето открило трупа на момичето.

      Изтриване
    2. А то това с кучето и пържолите беше връх на проявите на лош вкус на "любимия" ни Бойко. Ама и на него не му стиска да прокара нов закон за повече оръжие в гражданите, че те уж овци и траят ама веднъж на няколкостотин години си спомнят кои са и става страшно ;)

      Изтриване
    3. Ами, а дано се опомнят в най-скоро време и вземат нещата в свои ръце, а не със сведени глави да продължават да си пасат тревата. А и как може да се очаква от ББ да прокара някакъв закон, дай му на него магистрали и тва е. Човек ще си помисли, че е труженик на любовта, та затова толкова го влекат пусти му пътища. Днес сутринта пак го гледах в сутрешния блок и денят ми започна някак зле.

      Изтриване